Adresse:

Sjøgata 9A, 8656 Mosjøen

Vis på kart

 

Tlf: 907 86 881

Mail: ane@rypdal.com

 

klikk nedenfor: 

2012.musikkfestuka.no/wips/1444366277/eventId/426567541/category/all/day/all/ (Link til Nordland Musikkfestukes festivalavis 2012 hvor trioLydisc urfremførte verk for klavertrio skrevet for trioLydisc. 

 

 

Medlemmene i trioLydisc er
Adam Gruchot   http://www.kso.no                                                         

Adam er konsertmester 1 i KSO. Adam er født og utdannet i Polen og sterkt inspirert av P. Radzinski, V. Pikaisen og P. Janowski. Han har vunnet flere konkurranser i Polen for unge fiolinister og har ved flere anledninger vært solist med polske og norske orkestre. Adam bosatte seg med familien i Norge høsten 1992 da han ble ansatt som leder i Ålesund Strykekvartett. Han kom til Kristiansand Symfoniorkester i 1999. Adam har jobbet som konsertmester i flere andre orkester i Norge og Sverige, og har vært spillende leder for Kristiansand Kammerorkester. Som solist og kammermusiker har han spilt konserter i USA, Tyskland, Belgia, Sverige og Polen.

Under KSOs markering av Mozarts 250-års jubileum i januar 2006 var Adam solist i Mozarts Fiolinkonsert nr. 4 i D-dur.

 

Ane Fagerlund Rypdal                 www.heimehosane.no

Ane Fagerlund Rypdal var født i Fredrikstad. Hun studerte med Einar Henning Smedbye på Norges Musikkhøyskole.Hun har også studert med Silke Avenhaus, Niklas Siveløv, Wolfgang Plagge og Walter Ponce. Hun har vært solist med Det Norske Blåseensemble og Ålesund Symfoniorkester men oppdaget kombinasjonen elektronikk og piano under sine Fulbrightstudier i Los Angeles. Hun jobber med kammer og soloformat og komponerer og arrangerer musikk for elektronikk og piano. Til daglig jobber hun som organist i Leirfjord og som timelærer ved Mosjøen vgs. Hun begynte i 2009 med et konsertkonsept "heime hos Ane" som viderehøres i Mosjøen i et nybygd selveid kulturhus i Sjøgata i Mosjøen.    

 

 

 

Bård Bosrup                                    http://www.cellisten.no

Cellisten Bård Bosrup er bosattt i Oslo. Han fikk sin utdannelse i Stocklholm Oslo og Los Angeles med bla Frans Helsmerson Aage Kvalbein og Lynn Harrel som sine lærere. Han har vært Solocellist i Magdeburg Philharmonie, Robert Schumann Philharmonie, Staatskapelle Halle, Kristiansand Symfoniorkester og Sjællands Symfoniorkester i København. Han har også vært solist med en rekke Tyske og Norske Orkestre, sin debut fikk han som solist i Dvoraks cellokonsert sammen med Kringkastingsorkesteret under ledelse av Karsten Andersen. Han har jobbet fast i Magdeburg Strykekvartett i 10 år, deltatt ved en rekke festivaler og arrangert og komponert musikk for sitt instrument. Han har deltatt på en rekke cd innspillinger i forskjellige sjangere. Han har jobbet sammen med Bla. Rolf Løvland, Jan Erik Wold, Egil Kapstad, Anner Bylsma, Mstisalv Rostropovitsj, Lorin Maazel Christoph Eschenbach, Einar Henning Smedbye, Tor Johan Bøen, Adam Gruechot, Ane Rypdal, Magnus Loddgard, Terje Boye Hansen. For tiden jobber Bård med ulike prosjekter innen solo, kammer og orkestermusikk.

Han er leder for Oslofjord Kammmerfilharmoni, et orkester bestående av Freelancemusikere. Som har bla vært med å spilt Operaene Laboheme på Oscarsborgfestning, og Turandot på Fredriksten Festning i 2009. Bård spiller også elektrisk cello, 6 strenger sammen med en loopmaskin og elektronikk for han en cello til å låte som et helt orkester.

Solokonserter som han har spilt med orkester er bla. Haydn C og D-dur, Boccherini B og D-dur, Dvorak konsert, Prokofiev sinfonia concertante, Lalo konsert, Gulda konsert, Brahms dobbelkonsert, Tscaikowskij rokoko-variasjoner.

 

 

 

trioLydisc
Klikk på bildene for større utgave
Heime hos Ane Fagerlund Rypdal pianist musiker piano flygel keyboards musikk konsert konserter scene klassisk samtidsmusikk kammermusikk jazz folkemusikk kultur næringsliv opplevelser aktiviteter arrangement historisk miljø hotell hotel hotels rom overnatting accommodation servering brygge Tobiassenbrygga Tobiassenbryggo Sjøgata Mosjøen Vefsn Helgeland Nordland Norge Norway Norwegen
web: prinfo rønnes | info helgeland